Ik ben Ilse van de Weerdhof – de Heus,

Na de geboorte van mijn 2e zoon (die inmiddels alweer 18 is) zat ik niet lekker in mijn vel en wilde wel weer de gewone casual spijkerbroek aan. De broeken in mijn kast paste ik sowieso al niet meer. Ik stapte op mijn fiets naar de kledingwinkel om een broek te gaan kopen. Toen ik hoorde dat ze mijn maat echt niet hadden, kwam ineens het besef dat ik te zwaar was geworden in de afgelopen jaren. Hier moest wat aan gebeuren! Ik ben aan de slag gegaan met gezond eten en sporten, 15 kilo afgevallen en wat voelde ik mij goed. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude ik.

Sporten, gezonde voeding en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke punten geworden in mijn leven. Als ik goed voor mezelf zorg, dan kan ik ook goed voor anderen zorgen. Ik heb diverse cursussen, masterclasses en persoonlijke trainingstrajecten doorlopen m.b.t. voeding en sport. Ik ben 4 jaar groepslesinstructeur bij een sportschool geweest. Ook ik ben in de sport al een paar keer tegen blessures aan gelopen, doordat ik toch over mijn grenzen heen ging of te snel, te ver ging lopen.

Slowrun heeft ervoor gezorgd, dat ik mijn eigen tempo bepaal. Ik hoef niet ver of binnen een bepaalde tijd een afstand lopen. Het plezier dat je dan toch weer je doel kan bereiken om lekker te lopen is zo fijn! Ik heb meer energie en niet geheel onbelangrijk, een paar kilo lichter. Het is goed, zolang ik maar ontspannen loop!

Slowrun Ilse

Wil je mee doen? Meld je dan nu aan.