Ik ben Ilse van de Weerdhof – de Heus,

de oprichtster van Slowrun Veenendaal – Rhenen. Ik ben getrouwd en moeder van 2 volwassen zoons. Ik word erg gelukkig als ik in de natuur kan wandelen met mijn hond, als ik mij weer super fit voel na een looprondje, pilates of bootcamples, maar ook zo af en toe  een lekker wijntje met familie en of lieve vrienden op het terras sla ik niet af. Balans vind ik belangrijk!

In juli 2020 kwam de advertentie op Facebook voorbij om de cursus te volgen voor  SlowRuncoach. Het concept sprak mij meteen aan. Dit kan ik! Hiermee kan veel vrouwen blij maken. Sporten, gezonde voeding en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke punten in mijn leven. Ik heb diverse cursussen, masterclasses en persoonlijke trainingstrajecten doorlopen m.b.t. sport en voeding. En heb het branche erkend diploma pilates intructrice level 1. Ik ben 4 jaar groepsles instructeur geweest bij een lokale sportschool en heb al veel medailles binnen gesleept met hardlopen. Toch heb ik ontdekt dat hiet niet alleen gaat om de prestatie, maar vooral om dat je je lekker in je vel voelt zitten. En dit kun je in mijn ogen alleen bereiken wanneer je goed voor jezelf zorgt.

Mijn motto:,,Als ik goed voor mezelf zorg, dan kan ik ook goed voor anderen zorgen.”

Zo besloot ik in 2020 SlowRun Veenendaal – Rhenen op te starten.

Ik zag dat er een behoefte was aan het buiten zijn in de natuur en niet altijd maar over je grenzen heen gaan met hardlopen of sporten. Stress en vrouwen die alle ballen hoog proberen te houden. 

Veel mensen met terugkomende blessures. Dit heb ik ook ervaren en vanuit deze ervaring kan ik jou stimuleren op een veilige manier te blijven bewegen. 

Mijn missie was geboren: Ik wil vrouwen leren bewegen op hun gevoel en vanuit een ontspannen houding, zodat ze stralend en zonder blessures door het leven gaan.

In de natuur voel je je vrij en je bent lekker in de buitenlucht. Met Slowrun loop je op je gevoel. Je leert bewegen vanuit een ontspannen houding. We werken aan je looptechniek, ademhalingstechniek, krachttraining en een hoop plezier.

Dit met alleen maar vrouwen. Laagdrempelig, dus geen prestatiedruk. Leer luisteren naar de signalen van je lichaam.

Ik kijk ernaar uit nog vele vrouwen het plezier van Slowrunnen bij te brengen.

Jouw tijd, jouw tempo. Slowrun Veenendaal & Rhenen

Wil je mee doen? Meld je dan nu aan.