De 10 weekse cursus

Basis van de 10-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen, met een fijne groep vrouwen, de lol in bewegen (her)ontdekken.

We gaan looptechniek oefenen, yoga, meditatie en vooral ademoefeningen om (weer) in jouw natuurlijk ontspannen staat van ‘zijn’ te geraken. Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij Slowrun. In de opbouwfase gebruiken wij de slowrun-powerwalk-slowrun methode. Slowrunnen is echt voor iedere vrouw die vanuit haar hart, met liefde voor zichzelf, (weer) wil gaan bewegen.

Trots op jezelf, vol zelfvertrouwen, omdat het gewoon heerlijk is goed voor jezelf te zorgen.

We starten vanaf verschillende locaties in Veenendaal en Rhenen en zijn meer dan een uur onderweg met z’n allen. Je bent van harte welkom om ook het effect van Slowrun te gaan ervaren, de opluchting en het pure plezier te voelen. Jij kunt dit! Trots op jezelf en vol zelfvertrouwen, omdat het gewoon heerlijk is om goed voor jezelf te zorgen.

De gedachten die we over onszelf hebben zijn altijd de grootste blokkades om echt onszelf te kunnen zijn.

Prijs 10-weekse cursus Slowrun 149,- euro*

De volgende cursus start op donderdagavond 18 januari. Tijd 19:30. Verzamelen en vertrekken vanaf zwembad de Vallei in Veenendaal. Zodra het ’s avonds weer lichter wordt, dan vertrekken we vanaf de parkeerplaats in Kwintelooijen.

 

* Tijdens de 10-weekse cursus mag je alle andere uren meelopen, als je daar tijd voor en zin in hebt.

10 weekse cursus

Wil je mee doen? Meld je dan nu aan.